Završen turnir rekreativaca: Pobeda humanosti, pehar Mančesteru

Mančester je osvojio turnir. Rekreativci su prikazali zavidan nivo pikanja bubamare, ali je sve ostalo u senci velikog humanog gesta svih učesnika turnira koji su sve novčane nagrade uplatili za lečenje  Katarine Spasić iz Pločice i Dušana Đorđevića iz Kovina.

Da podsetimo, turnir je startovao 24. marta, dok su poslednjeg dana trećeg meseca u godini odigrane utakmice za konačan plasman. U velikom finalu sastali su se stari znanci i veliki rivali – Mančester i Veterani Kovin. Već posle prvog poluvremena i rezultata 4:0 za Mančester, moglo se naslutiti kome će pripasti pehar za prvo mesto, što se i potvrdilo sa zvukom sirene za kraj utakmice i konačnim rezultatom 7:2.

Mančester je nastupio u sastavu: Srđan Barać, Nikola Dobrić, Edvard Arko, Borjan Jović, Marko Šaranovic, Matija, Mosurović, Milan Jokić, Nemanja Stević i Dejan Lazarević.

Drugoplasiran je bio sastav ekipe Veterani Kovin…

…treće mesto pripalo je ekipi Fer-plej….

…a četvrto Eldoradu. .

Za najboljeg igrača proglašen je Edvard Arko (Mančester), najbolji strelac je Srđan Brajević (Veterani Kovin), a golman Srđan Barać (Mančester).

Još jednom pozivamo sve građane dobre volje da podrže humanitarnu akciju i u skladu sa svojim mogućnostima pomognu porodicama kojima je pomoć neophodna. Za Katarinu Spasić – novac se uplaćuje na žiro račun Spasić Regine broj 200-107874623-66, a  Dušana Đorđevića – na žiro račun Đorđević Bojana broj 205-9011007281883-53.

error: Content is protected !!