Za Dušana i tri boda (Radnički – Kikinda, subota 16h)

Fudbaleri Radničkog put do prve pobede u sezoni tražiće preko Kikinde 1909 u petom kolu Vojvođanske lige istok, pred svojim navijačima petanestog dana septembra od 16 časova.

Radnički je posle četiri kola preslikao prošlogodišnji učinak, ponovo ima dva boda (oba posle remija u Kovinu, najpre sa Kozarom, a potom i Begejom), dok je Kikinda koja je prošle godine slovila za jednog od favorita za osvajanje lige, u dosadašnjem delu sezone svih 5 bodova osvojila na svom terenu (remiji sa Begejem i Omoljicom, te pobeda nad Krajinom; u jedinom susretu gde su u protokolu vođeni kao gosti poraženi su ubedljvo u Srpskoj Crnji od Budućnosti 5:2)

Da su ambicije Kikinđana drugačije u ovoj sezoni govori i trener Saša Kresoja koji kaže da je primarni cilj ekipe sredina tabele i izbegavanje borbe za opstanak.

U ovom trenutku, slično se razmišlja i u Kovinu.

„Verujem u svoj tim i verujem u pobedu. Tri boda sa sutrašnje utakmice vratila bi nam samopouzdanje posle četiri utakmice bez pobede, pogurala ka sredini tabele i bila vetar u leđa za predstojeće duele“ – kaže trener crno-belih Milan Todorović i dodaje da je van stroja jedino Stefan Rađenović.

U 5. kolu se sastaju i dve prvoplasirane ekipe na tabeli u Sutjesci. Domaći Radnički i Kozara iz Banatskg Velikog Sela.

Fudbalski klub Radnički pridružio se humanitarnoj akciji za četvorogodišnjeg Dušana Todorovića iz Svilajnca za čiji je nastavak lečenja u Barseloni potrebna 191 hiljada eura.

Kako da pomognete

Mališanu možete da pomognete slanjem SMS poruke na broj 5757, čija je cena 100 dinara.

Ili uplatom sredstava na dinarski račun: 205-999-98 i devizni račun 0070800039876 otvoren kod Komercijalne banke.

error: Content is protected !!