Vojvođanska liga Istok – Srećo, gde si?!

Primljenim golom u 96. minutu posle kornera fudbaleri Radničkog ostali su bez bod(ov)a u Omoljici protiv domaće Mladosti (poraz 3:2) u sedamnaestom kolu Vojvođanske lige – istok.

Crno-beli su vodili dva puta (golovima Vukašina Milanovića), početkom prvog poluvremena i sredinom drugog, ali su domaći uspeli oba puta da se vrate u meč i na kraju, uz dosta sreće, i pobede. (Do drugog izjednačenja – 2:2 – stigli su sa „kreča“, na koji je glavni sudija pokazao posle jedne gužve u šesnaestercu).

Veliku šansu da put Kovina donese tri boda imao je Jonović, koji je na asistenciju Deliblaćanina, sa tri metra u 93. minutu promašio „zicer“.

Trener Todorović, uz pohvale za prikazanu igru svih svojih izabranika, kaže da je jedino nezadovoljan rezultatom. A kako je Radnički igrao danas, možda, najbolje odslikava i komentar na zvaničnoj FB stranici kluba iz Omoljice na kojoj piše – …“Radnički je bio bolji tim, Mladost srećniji“…

U sledećem kolu Radnički dočekuje imenjaka iz Sutjeske, prvu ekipu ispod crte ostanka u ligi i naredne godine, od koje ima četiri boda više (Sutjeska je danas poražena na svom terenu 1:0 od Vršca).

(foto arhiva Radnički – Mladost 5:2 iz 2011.)

error: Content is protected !!