Vidovdanska liga: Večeras finale napadaju branilac titule Caffe Saloon, Galaktikosi, Omladinac i Mini cop (20.30h)

Posle nešto manje od 150 sati odlaganja zbog kiše koja je besprekorno tačna, kao red vožnje japanske železnice, počinjala da pada neposredno pred početak termina prve utakmice u Sportskom centru u Mramorku, tri odložena susreta četvrtfinala Vidovdanske lige, prvobitno zakazana za 15. jul, odigrana su sinoć.

U „kafedžijskom“ derbiju Caffe Saloon, aktuelni čuvar Zlatne boginje i pretendent na novi ček od 120 hiljada dinara, savladao je Caffe play rezultatom 5:2.

Seriju pobeda iz grupne faze (jedini upisali svih sedam) Galaktikosi su nastavili i u doigravanju i ekipu Mini farme Glišić savladali su sa 6:3, a istim rezultatom završeno je odmeravanje snaga između Mini copa i DVD Mramorka.

Da podsetimo, jedina utakmica četvrtfinala koju kiša nije uspela da odloži bila je ona odigrana 15. jula kada je Omladinac savladao Proleter 6:5.

Polufinala su na programu večeras, a prvi na teren će od 20.30 Galaktikosi i Omladinac iz Deliblata, dok će od 21.40h na asfaltnoj podlozi Sportskog centra u Mramorku  svoje majstorije pokazati Mini cop i Caffe Saloon.

Finale je na programu u petak.

Čitajte još na Kovinac.com