Vidovdanska liga: Caffe Saloon vs Mini cop za pol poziciju Grupe A, Galaktikosi prvi u Grupi B pred četvrtfinale

Poslednji dan takmičenja po grupama na IV Vidovdanskoj ligi u Mramorku donosi svega tri utakmice, ali i dva velika derbija. Na otvoreni teren za mali fudbal Sportskog centra od 20.20h najpre će izaći DVD Mramorak i Caffe Play kako bi rešili ko će sa pozicije broj dva iz Grupe B u doigravanje. Oba tima do sada su sakupila po 11 bodova tako da ih do „kote dva“ na tabeli vodi samo pobeda kojom bi „preskočili“ Omladinac iz Deliblata koji je odigrao svih sedam utakmica u grupnoj fazi.

U slučaju „iksa“ plasman će ostati nepromenjen: 2. Omladinac, 3. Caffe Play i 4. DVD Mramorak (za mlađe naraštaje pojašnjenje da skraćenica DVD u ovom slučaju nije – „digitalni višenamenski disk“ već „dobrovoljno vatrogasno društvo“).

Potom, u terminu Lige šampiona (21h) sledi poslednji duel Grupe A u kojem će Caffe Saloon i Mini cop odlučiti kome će pripasti pol pozicija pred doigravanje i, bar na papiru, lakši put do „Zlatne boginje“ i prve novčane nagrade  – 120 hiljada dinara. U nešto boljem položaju je Caffe Saloon, aktuelni šampion lige, koji ima bod više od Mini copa, tako da bi i nerešenim rezultatom zadržao lidersku poziciju.

Zavesu na grupno takmičenje spuštaju Galaktikosi i Nema predaje. Dve ekipe sa dijametralnim učincima. Galaktikosi su u šest susreta zabeležili svih šest pobeda (jedini na turniru), dok sastav Nema predaje, nemi ni boda na svom kontu (takođe, jedini na turniru).

Tabele obe grupe pred poslednja tri susreta:

(foto: arhiva)

Čitajte još na Kovinac.com