Vidovdanska liga 2021: Osam najboljih love „Zlatnu boginju“ i 120 hiljada

Od večeras prava na kiks više nema. Osam najboljih ekipa Vidovdanske lige 2021 nakon grupne kroz nokaut fazu loviće prvu nagradu: pehar „Zlatne boginje“ i 120 hiljada dinara. Kroz sito od 56 utakmica prošlo je osam ekipa. Iz grupe A to su: Caffe Saloon, Proleter Mramorak, Mini cop i Mini farma „Glišić“, odnosno B: Galaktikosi, DVD Mramorak, Omladinac Deliblato i Caffe Play.

Konačan plasman ekipa pred četvrtfinala razigravanja odredile su dve utakmice jučerašnjeg dana (poslednjeg po grupama). Pobedom nad Mini copom rezultatom 1:0 Caffe Saloon zadržao je prvo mesto u A grupi, a trijumf aktuelnog čuvara „Zlatne boginje“ Vidovdanske lige, sprečio je i tumbanja na tabeli, tako da je Proleter Mramorak ostao drugi, Mini cop treći, a Mini farma Glišić četvrta.

DVD Mramorak je pobedom nad Caffe Pley-om rezultatom 4:3 uspeo u poslednjem trenutku da se uparkira na poziciju broj dva u Grupi B. Omladinac iz Deliblata je skliznuo na mesto broj tri, dok će sa najniže stepenice koja vodi u doigravanje krenuti Caffe Play. Lider B grupe Galaktikosi (nekadašnji sastav „Kod Drokija) savladali su sinoć ekipu Nema predaje 3:2 i kao najuspešniji sastav prve faze završili takmičenje sa maksimalnim 21. bodom.

Utakmice četvrtfinala na otvorenom terenu za mali fudbal Sportskog centra u Mramorku na programu su večeras od 20 sati, a ekipe će na teren izlaziti ovim redom:

20:00 Proleter – Omladinac

21:00 Mini Cop – DVD Mramorak

22:00 Galaktikosi – Mini farma Glišić

23:00 Caffe Saloon – Caffe Play

Da podsetimo, prošle godine ekipa Caffe saloona je u finalu savladala Kod Drokija rezultatom 3:2 nakon izvođenja penala, nakon dva poluvremena bilo je 4:4.

(foto: arhiva)

Čitajte još na Kovinac.com