Vidovdanska liga 2020: Za mramoračku „Zlatnu boginju“ i 120 hiljada „Kod Drokija“ vs „Caffe Saloon“ (večeras, 21.30h)

Kome će pripasti pehar namenjen pobedniku treće Vidovdanske lige i 120 hiljada dinara znaće se večeras nakon finala u kojem se sastaju Kod Drokija i Caffe Saloon, a koje počinje u 21.30h na terenu za mali fudbal u Sportskom centru u Mramorku.

Ekipa Kod Drokija vizu za finale čekirala je još jednom „sedmicom“ kao i u četvrtfinalu protiv Omladinca (7:0). Ovoga puta sedam lopti našlo se u mreži  Polovnih automobila Gagi i Boki. Četiri gola za pobednika u ovom duelu postigao je Pešterac, dva su bila delo Karanfilovskog, a u strelce se upisao i Milovac B. Golove za tim iz Glogonja postigli su Nikolovski (2), Vukov i Ilić.

Drugo polufinale pripalo je Caffe Saloonu koji je posle boljeg izvođenja penala (2:1) porazio FK Proleter. U regularnom delu Proleter je uspeo da nadoknadi minus od tri gola (1:4) i stigne do egala – 4:4. Janković i Savkov postigli su po dva gola za Saloon, a Lalić (2), Dumić i Ilić bili su strelci za Proleter.

„Prošle godine smo se sastali takođe u polufinalu. Tada smo mi vodili 3:1, oni nas stigli, a mi prošli u finale posle penala“, kaže Vaso Jekić fudbaler FK Proletera, koji je na pređašnjem turniru u gotovo preslikanom sastavu nastupao pod imenom Salon Maja 89.

Uvertira finalu biće duel za treće mesto (20h) u kojem će snage odmeriti FK Proleter i Polovni Automobili Gagi i Boki.

foto-arhiva: Vidovdanska liga 2019.

error: Content is protected !!