„Valjak“ u četvrtoj brzini sam na vrhu Primere

Fudbaleri Partizana iz Gaja pobedom u Seleušu otvorili su drugi deo prvenstva Prve južnobanatske lige. Domaća Vojvodina savladana je rezultatom 4:1. Trostruki strelac bio je Stefan Ignjatović (koji je na polusezoni pristigao iz kovinskog Radničkog), a jednom se među strelcima našlo i prezime Jonovića.

Od ekipa koje su „zimovale“ na prvih pet mesta na tabeli izgubio je samo Partizan iz Uljme (od Strele u Ivanovu 4:1), koji je skliznuo na petu poziciju (38 bodova). Partizan iz naše opštine ima 41, odnosno bod više od novog prvog pratioca – umesto imenjaka, to je sada Borac iz Starčeva (koji je do tri boda došao zahvaljujući „minimalcu“ u Padini). Treće mesto (koje, takođe garantuje baraž) pripada Radničkom iz Barande (39 bodova), dok je četvrti Potporanj (38).

U sledećem kolu Partizan dočekuje Crvenu zvezdu koja je 13. na tabeli, a u Pavlišu, u prvom delu prvenstva, bilo je 0:0.

Ekipu Partizana napustili su Marko Tamburić (prešao u Jedinstvo iz Dubovca) i Stefan Grujić (Slovenija), dok su uz pomenutog Ignjatovića pristigli Aljoša Mađarov (Kolonija) i Stefan Stojčić (bek, Smederevo).

Da podsetimo, crno-beli neće moći duži period da računaju na golgetera Tajdića kojem zbog povrede prednjih ukrštenih ligamenata predstoji višemesečno odsustvo sa terena.

error: Content is protected !!