U susret trećem BOMB festivalu – Ko, kad, gde i kako (do karata)

Ovogodišnji BOMB muzički festival, u organizaciji Centra za kulturu Kovin, a pod pokroviteljstvom Opštine Kovin,  biće održan od 18. do 20. oktobra u sali kovinskog Doma kulture. U trodnevnom programu publici će se predstaviti sedam izvođača.
Reč je, o kako kažu organizatori, fesivalu koji „promoviše vrednosti pop kulture u društvu i kreće se u pravcu osvajanja nove publike kroz podršku muzičkom stvaralaštvu i obrazovanju, kao i razvijanju muzičke scene na teritoriji opštine Kovin.
Takođe, BOMB Music Festival predstavlja mesto između underground zvuka i profinjenosti gde muzika nije pratila trendove nego je gradila nove i neistrošene teksture autentičnosti na muzičkoj sceni i predstavlja važan uzorak sadašnjosti i budućnosti. Iako je, ponekad, festival sinonim muzičkog spektakla, ovde se svodi isključivo kroz refleks muzičke fascinacije za novim saznanjem, a pojedinac spreman da prihvati i širi spektar svog dosadašnjeg uticaja dobija slobodu i komfor u neograničenom zvučnom svetu.“

Četvrtak / 18. oktobar / 

_________________________________________

Prodaja karata za BOMB Music Festival 2018:
Cena komplet karata za celokupan BOMB Music Festival iznosi 900 rsd, dok za jedan celovečernji program iznosi 300 rsd.
Prodaja karata po ovoj ceni traje do 17. oktobra, a nakon ovog datuma, odnosno u toku trajanja festivala cena karte za celovečernji program iznosiće 400 dinara.
Karte se mogu kupiti svakog radnog dana od 17 h do 20 h na biletarnici Centra za kulturu Kovin.

Rezervacija karata:
Tel: 013/742-592 radnim danima do 14 h
Putem inbox-a facebook stranice BOMB Music Festival i Centar za kulturu Kovin

error: Content is protected !!