U susret novembarskom sajmu zapošljavanja – U ponudi preko 220 radnih mesta

Nacionalna služba za zapošljavanje Filijala Pančevo u saradnji sa Opštinom Kovin, organizuje peti po redu Sajam zapošljavanja u ovoj opštini, koji će se održati u četvrtak  2. novembra 2017. godine od 11 do 13 časova, u prostorijama Centra za kulturu, u Ulici cara Lazara 85 u Kovinu.

Na ovogodišnjem Sajmu zapošljavanja se očekuje 18 poslodavaca koji su prijavili preko 220 slobodnih radnih mesta za radnike različitih zanimanja i kvalifikacija. Priliku da pronađu posao imaće mašinski inženjeri i diplomirani mašinski inženjeri, ekonomisti, menadžeri, procesni inženjeri,  komercijalisti, turistički tehničari, turizmolozi, trgovci, konobari, kuvari, radnici obezbeđenja, radnici u proizvodnji, vozači motornih vozila, stolari, trgovci i mnogi drugi.

Posao na sajmu moći će da potraže i osobe sa invaliditetom zainteresovane za radna mesta  evidentičar radnog vremena, bravar i zavarivač, kaže se u saopštenju koje smo dobili od savetnice NSZ Ivane Mučibabić.

Nezaposlena lica se pozivaju da sa sobom ponesu svoje biografije (CV), a na štandu NSZ svi zainteresovani će moći da dobiju odgovore na pitanja o uslugama i programima  službe kao i stručne savete.

error: Content is protected !!