Turnir rekreativaca u tenisu: Šampion Bugi, a Pele drugi; fudbalski derbi rešio sudbinu bronze

Dragan Bugarinović pobednik je Drugog teniskog turnira rekreativaca koji je danas (nedelja, 23. jun) završen u Skorenovcu. Profesor fizičkog iz Kovina, sve vreme turnira, držao je javni čas tenisa, a u finalu je savladao Predraga Đondovića, u tri seta – 6:2, 4:6, 6:2.

Bugarinović je do finala stigao pobedama nad Vladanom Rajkovićem, Maudušom i Šaranovićem, dok je Đondović bio bolji od Nikolića, Jadžića i Ignjatovića.

U meču za treće mesto, na šljaku skorenovačkog terena u teniskoj opremi izašla su dva fudbalera – Stefan Ignjatović i Marko Šaranović. Šaranović je u dva seta rešio ovaj meč u svojku korist 7:6 i 6:2

Utešni turnir koji su igrali svi igrači poraženni u prvom kolu glavnog (i u kvalifikacijama) okončan je pobedom Darka Milivojeva, koji je u finalu bio bolji od Vladana Rajkovića 6:1 i 7:6.

Turnir, za koji je Sportski savez obezbedio pehare pobednicima, je uvertira za tradicionalnu Letnju ligu u tenisu, koja startuje početkom juna (uskoro će biti objavljen i tačan datum) i traje do septembra.

Naravno, nije izostao ni „četvrti set“ (ono što se u velikom broju sportova naziva  „trećim poluvremenom“).

 

 

Čitajte još na Kovinac.com