Tripleta Mančestra

Fudbaleri Mančestera pobednici su IV Turnira veterna u malom fudbalu koji je završen večeras na terenu Osnovne škole Đura Jakšić.

Treću titulu na ovom turniru donela im je pobeda od 2:0 u finalu nad Veteranima deliblatskog Omladinca. Oba gola (po jedan u svakom poluvremenu) postigao je Nemanja Stević. Prvi  pošto je vešto plasirao loptu u kontra stranu od one koju je pokrivao golman Potić, dok se po drugi put upisao u strelce nakon što ga je lopta napucala u nogu i sa više od pola terena završila u praznoj mreži Deliblaćana, koji su jureći zaostatak i golmana prekomandovali u polje napada.

U utakmici za treće mesto Veterani Kovina (koji u svom vlasništvu imaju jednu titulu na ovom turniru) savladali su Crne – 4:3 (malo falilo da se totalno „zakuva“ posle 4:1).

Put u finale šampion je obezbedio pobedom na ekipom Crni 2:0, a istim rezultatom Veterani Omladinca iz Deliblata savladali su Veterane Kovina, tako da su za titulu odlučivali rivali iz A grupe („ligaškog“ dela turnira).

Za najboljeg igrača turnira (koji je organizovao Sportski savez opštine Kovin) proglašen je Steva Hajdukov iz deliblatskih Veterana, Nemanja Stević je najbolji strelac, a Srđan Barać golman (obojica iz Mančestera).

Ekipa Mančestera nastupila je u sastavu: Srđan Barać, Nikola Dobrić, Edvard Arko, Matija Mosurović, Borjan Jović, Nemanja Stević, Marko Šaranović, Dejan Lazarević, Milan Jokić i Nenad Đorđević. Tim menadžer: Jovica Kolović.

 

error: Content is protected !!