Sutra (subota, 8h) startuje košarkaški kamp u Kovinu, ove godine jedan od promotera Igor Rakočević

„Sve je spremno za početak, s velikim nestrpljenjem isčekujemo prvi trening i uzdamo se da će nas vreme poslužiti – da neće biti kiše“, kaže Marko Popadić iz Sportskog udruženja „Tri poena“, koje je organizator košarkaškog kampa u našem gradu.

Prvi od ukupno pet planiraniih treninga za sutrašnji dan, na otvorenom terenu Osnovne škole „Đura Jakšić“, zakazan je za 8 sati. Treninzi sa mlađim grupama trajaće do podneva, dok će nešto stariji polaznici kampa svoje treninge odraditi u periodu od 18.30 do 21.30h.

Da podsetimo ovogodišnji kamp trajaće do 28. juna, a jedan od promotera biće i veliki as srpske košarke i nekadašnji reprezentativac Igor Rakočević. Tokom karijere nastupao je za Crvenu zvezdu, Budućnost, Minesotu (NBA),Valensiju, Real Madrid, Taukeramiku, Efes Pilsen i Sijenu Montepaski. Sa državnom reprezentacijom ima zlato sa Evropskog prevenstva u Turskoj 2001. godine i zlato sa Svetskog, koje je godinu dana kasnije održano u Indijanapolisu. Osvajao je ACB ligu sa Taukeramikom, Seriju A sa Sijenom, i državno prvenstvo SR Jugoslavije sa ekipama Crvene zvezde i Budućnosti. Igračku karijeru završio je 2013. godine u Crvenoj zvezdi.

error: Content is protected !!