Stivenidž, ipak, ne stanuje u Gaju

Igor Petrić doskorašnji kapiten Radničkog, Miki Jonović iz iste „škvadre“, Milan Simulj, Sebastijan Čolak (Spartak Debeljača) prva su javno obelodanjenja fudbalska pojačanja na opštinskim terenima. I sva četvorica od avgusta oblače dres povratnika u Prvu južnobanatsku ligu, Partizana iz Gaja.
Bilo je malo bure na društvenim mrežama koju su podigli neki čelnici RAdničkog.
A kad s stišala ostaje pitanje koje se posle ovakvog pazara (a biće ih, kažu još u Gaju) nameće, jeste, da li je Parni valjak spreman da ponovi podvige engleskog Stivenidža i kovinske Kolonije koje su „jedine u novoj evropskoj istoriji“ (kako to JEdan čovek često kaže) u svega dve sezone preskočile dva ranga takmičenja.
А kako su GAjčani obezbedili „primeru“ u poslednjem meču baraža   pogledajte na ovom linku.

„Ne baš“, spušta loptu na zemlju uvek trezveni gensek crno belih Slađan Pejčić, netom doputovao (i preplanuo) sa bugarskog primorja – „Idemo od opstanka do sredine tabele“, kaže i dodaje da će biti karata i u suptotnom smeru: „Otišli su Pešić i Bogdanov, još dvojica pakuju kofere, a kopačke će o klin okačiti Frič, to jest igraće samo kad zagusti.
U prvoj pripremnoj utamici PArtizan je na svom terenu ubedljivo savladao BSK sa 9:0

Foto arhiva – bivši kapiten Radničkog Igor Petrić na sednici kluba na kojoj je obelodanio da polusezonu nastavlja u Proleteru iz Vranova

error: Content is protected !!