Stefa SD vs Azuri na startu II memorijalnog turnira „Đorđe Balan – Baki“, Uroš Račić otvara turnir (subota, 19h)

Utakmicom B grupe između Stefa SD Forda i Azura, danas (subota, 18. jun) od 19 sati startovaće Drugi memorijalni turnir „Đorđe Balan – Baki“ na terenu za mali fudbal u Letnjem dvorištu Osnovne škole „Đura Jakšić“.

Dvadeset ekipa podeljenih u četiri grupe, najpre kroz jednokružni liga sistem, a potom i nokaut fazu od četvrtfinala boriće se za prvo mesto i ček od 400 hiljada dinara.

Voljom žreba koji je obavljen juče u 19 sati grupe izgledaju ovako:

A: Hemimarket, Mini coop, Pekara Šalja 10, Roštilj kod Ćupe i Vatrogasci.

B:  Eldorado, Stefa SD Ford, TM Trans Topalović, Azuri i Veterani Kolonija.

C: AD Podunavlje, Barezi, Hungry bull, Omladinac i Bakijevi drugari.

D: Sind Šabac, Ćera i drugari, Čičić keramika, AŠ Tempo i Dubovac.

RASPORED SUBOTA:

19h: Stefa SD – Azuri

19.45h: Mini coop – Roštilj kod Ćupe

20.30h: Ćera i drugari – Dubovac

21.15h: Stefa SD – Kolonija veterani

22h: Čičić keramika – AŠ Tempo

Organizatori turnira veterani fudbalskog kluba Radički još jednom su, kao i prošle godine, priredili kvalitetan i zanimljiv program. Turnir će zvanično otvoriti Uroš Račić, bivši fudbaler Crvene zvezde, sada Valensije, koji će ujedno i nekome iz publike pokloniti dres popularnih „slepih miševa“ sa Mestalje. Marko Milovanović, mladi napadač, beogradskog Partizana trebalo bi da bude gost druge večeri turnira, a njegov dres, će kao i Račićev završiti kod srećnog dobitnika u publici.

„Dobili smo potpisan Ajaksov dres Dušana Tadića, kao i Srđana Plavšica iz praške Slavije. Trebalo bi da dođe i brat Aleksandra Mitrovica da pokloni dres Fulama“, kažu iz organizacionog pula Drugog memorijalnog turnira i najavljuju da bi uskoro trebalo da bude dobijen i dres reprezentacije Srbije koji duži Dušan Vlahović.

Finali susret ićiće uživo (sa dve kamere) na Futsal Balkan sajtu.

Da podsetimo, Auto škola Tempo pobednik je Prvog memorijalnog turnira „Đorđe Balan – Baki“ ( koji je završen u letnjem dvorištu Đura Jakšić škole, koji minut nakon što je časovnik načeo peti julski dan. Tempo je u finalu, u fudbalskoj predstavi, u kojoj su oba rivala „preorala“ teren i koja je bez sumnje zadovoljila i one najškrtije na komplimentima, savladao Caffe lounge bar „Barezi“ 4:3.)

Memorijalni turnir igra se u pomen na Đorđa Balana – Bakija našeg sugrađanina, nekadašnjeg fudbalera Radničkog i Kolinije koji je iznenada preminuo u 43. godini. Bio je deo šampionskog tima plavo-belih sa Ellanda koji se u sezoni 2000/01. plasirao u Prvu južnobanatsku ligu, do tog trenutka, najvećeg uspeha u istroji kluba.

error: Content is protected !!