Stajićevo – Nova Kolonija (subota 15h)

Fudbalerke Nove Kolonije gostuju sutra (subota, 13. oktobar, 15h) u Stajićevu istoimenom domaćinu u utakmici 5. kola Druge ženske lige (sever).

Sutrašnji domaćin plavo-belog tima je posle pobede nad Spartakom II, izgubio od novosadske Moskve 4:1, a potom i od Zvezde B 2018 3:2.

Tim iz našeg grada još uvek traži pobedu. Do sada je dva puta remizirao (sa Banatom i minulog vikenda Moskvom, oba puta po 3:3), dok je jedini poraz doživeo od Spartaka II u Kovinu 0:3.

„Mlad smo i neiskusan tim. Ovu su nam prve takmičarske utakmice. Još uvek fudbalski rastemo, ali i igramo sve bolje i bolje. Nadam se pozitivnom rezultatu, ako uspemo da korigujemo greške iz prethodnih utakmca“ – kaže Dušan Deliblaćanin trener Kolonije.

„Sutra gostujemo ekipi Stajićeva. Nadam se da ćemo doći do prve pobede i tako nadoknaditi ono propušteno u prethodnim utakmicama. Jasno je da predstojeći duel mnogo znači i našem domaćinu, tako da očekujemo veliku borbu za bodove. Neka sve prođe fer i sportski i neka pobedi bolji“ –  kaže Leonora Jumerović iz redova plavo-belih sa Ellanda.

error: Content is protected !!