Sloga – Radnički (subota, 13h)

Fudbaleri Radničkog gostuju sutra Slogi u Plandištu u poslednjem kolu prvog dela sezone Vojvođanske lige istok.

Dva rivala imaju po 14 bodova i dele pozicije iznad crte koja razdvaja timove koji ostaju od onih koji napuštaju ligu. Prvi pratilac stepenik ispod njih, u zoni ispadanja, je Kikinda sa 13 bodova. U prošlom kolu Sloga je poražena u Omoljici 4:0, dok je Radnički u Kovinu golom Ignjatovića savladao BAK 1:0.

„Očekujem jednu jako tešku utakmicu. Bodovi u ovom susretu jako znače i nama i našem sutrašnjem rivalu jer se borimo za opstanak u ligi. Dobro smo radili protekle nedelje. Očekujem pozitivan rezultat po nas. Pokušaćemo da ponovimo izdanje protiv BAK-a i dođemo barem do boda“ – kaže Marko Šaranović, trener Radničkog.

Prošle sezone oba meča dva rivala završena su pobedama domaćina rezultatom 4:2, dok je pretprošle sezone Radnički osvojio bod u Plandištu (2:2).

Ovim susretom Radnički do proleća završava borbu za bodove, ali ga tokom zimske pauze čeka, nastavak, čini se, dosta teže – egzistencijalne – s obzirom da je klub i bez predsednika i bez uprave (Uskoro o stanju u najstarijem opštinskom klubu u tekstu na sajtu kovinac.rs).

error: Content is protected !!