Skupština odlučila: Anđelkov predsednik

Đorđe Anđelkov  novi je predsednik Fudbalskog kluba Radnički, epilog je izborne skupštine crno-belih održane juče, na prvi dan jula.

Za potpredsednika je izabran Mirko Rnić, a Upravni odbor čine: Predrag Damjanac (sportski direktor), Aleksandar Rnić (direktor mlađih selekcija), Vladislav Ranković (direktor stadiona), Marko Šaranović (trener prvog tima i rukovodilac Škole fudbala Sparta, pri FK Radnički), Nikola Gujanica i Milan Dobrosavljević.

„Zahvaljujem se na podršci i izboru za predsednika kluba. Kao potpredsednik u prošlom sazivu često sam obavljao i funkciju prvog čoveka kluba. Ponosan sam na rad celog tima iz uprave, kao i svih koji su uz Radnički jer je u proteklom periodu zaista urađeno mnogo, a kruna tog rada trebao bi da bude povratak u Vojvođansku ligu“, kaže Anđelkov.

primopredaja: Marko Šaranović (prethodni) i Đorđe Anđelkov (novi predsedni FK Radnički)

Anđelkov je predstavio i četvorogodišnji plan po kojem bi Radnički trebalo da postane stabilan čaln Vojvođanske lige, „s projekcijom plasmana u Treću ligu„, uz omasovljenje mlađih kategorija kluba. Takođe su predstavljeni i planovi u vezi infrastrukture (postavljanje krova na tribini, nabavka stolica za preostali deo tribine, nabavka digitalnog semafora, izgradnja lože, sređivanje staze i prilaza tribini, sređivanje javnog toaleta…), imovisnko-pravnog, finansijskog i marketing sektora.

error: Content is protected !!