Sedmicom u Pančevu Nova Kolonija upisala četvrtu pobedu

Fudbalerke Nove Kolonije savladale su juče (nedelja, 18. april) u Pančevu ekipu Voja Gačić rezultatom 7:2 u utakmici osmog kola Druge srpske lige sever. Plavo-bele su tako upisale četvrtu pobedu u sezoni i sa 12 bodova trenutno su treće na tabeli iza Stajićeva (ima utakmicu manje) i zrenjaninskog Proletera (dve utakmice manje), koji su sakupili po 18 bodova.

Prvi gol na utakmici postigao je domaći sastav. Igrao se 15. minut kada je mrežu Šarčevićeve pogodila Bjanka Danilova. Dva minuta kasnije izjednačila je Natalija Kotarčević, a pogotkom Klaudije Sajdl (25. minut) ekipa iz našeg grada je povela.

Posle pet minuta igre u drugom poluvremenu svojim drugim golom na utakmici Kotarčevićeva je duplirala vođstvo Kolonije. Posle svega 120 sekundi brojke na semaforu pretrpele su novu korekciju, jer su Pančevke smanjile na 3:2.

Pitanje pobednika rešeno je u periodu od 60. do 70. minuta kada su devojke sa Ellanda čak četiri puta pogađale u metu. Tri puta to je činila Sajdlova (60. 63. i 70.), a jednom Dragana Radovanov (65. minut).

Nova Kolonija: Šarčević, Tanja Trbanov, Tamara Trbanov, Drakšan, Futić, Stanimirov, Sajdl, Dovatov, Kotarčević, Raduljev i Radovanov. Igrale još: Maksimović i Trifunović. Trener: Šandru.

Narednog vikenda Nova Kolonija u Kovinu dočekuje Banat iz Vršca.

error: Content is protected !!