Saopštenje PU Pančevo – Zaplenjeni marihuana i duvan

Tokom današnjeg dana na adresu naše redakcije stigla su dva saopštenja Policijske uprave Pančevo o zapleni marihuana i rezanog duvana. Prenosimo ih u celosti.

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Pančevu u saradnji sa Bezbednosno-informativnom agencijom zaplenili su tri kilograma i 800 grama marihuane i uhapsili  V.K.(1992), A.A. (1998), S.K. (1997) i jednog maloletnika, svi iz Podujeva, zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.Policija je sinoć u Beloj Crkvi, prilikom kontrole kombija, pronašla marihuanu sakrivenu u bunkeru tovarnog sanduka vozila.Po nalogu Višeg javnog tužilaštva u Pančevu trojica osumnjičenih su zadržani do 48 sati nakon čega će uz krivičnu prijavu biti privedeni nadležnom tužiocu, dok je maloletnik predat sudiji za maloletnike Višeg suda u Pančevu.
U drugom saopštenju kaže se  da će pripadnici  Ministarstva unutrašnjih poslova u Pančevu podneti krivičnu prijavu protiv četrdesettrogodišnjeg muškarca iz okoline Smedereva, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo nedozvoljen promet akciznih proizvoda. Naime,  policija je juče, prilikom kontrole saobraćaja u Kovinu, u putničkom vozilu kojim je upravljao osumnjičeni pronašla više od 50 kilograma sušenog duvana.
(foto PU Pančevo)

 

error: Content is protected !!