Saopštenje PU Pančevo – rasvetljavanje pljačke menjačnice i bušenja guma

U današnnjem saopštenju PU Pančevo navodi se da su pripadnici MUPa na tragu rasvetljavanja dva dela koja su se u proteklim danim dogodila u Pančevu.

U prvom, Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Pančevu uhapsili su L. M. (1997) iz Beograda, zbog postojanja osnova sumnje da je sa još jednom osobom za kojom policija intenzivno traga izvršio krivično delo razbojništva. Osumnjičeni se terete da su 28. jula ove godine ušli u menjačnicu u Pančevu i, uz pretnju nožem, od radnice tražili novac. Po odobrenju nadležnog tužilaštva, osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 sati te će u zakonskom roku, uz krivičnu prijavu, biti priveden tužiocu.
U drugom, Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Pančevu podneće po nalogu nadležnog tužilaštva krivičnu prijavu protiv trojice maloletnika, zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo uništenje i oštećenje tuđe stvari. Naime, oni su, u blizini centra Pančeva, u noćnim satima, oštrim predmetom isekli gume na 29 automobila, parkiranih ispred kuća vlasnika.

U Pančevu 04. avgust  2017. godine

error: Content is protected !!