Russia 2018 – Mundijaska tipster liga ulazi u finiš – Dvojac iz SPSa i SVM opasno preti „Brazilcima“, ali ih je zasad potukao jedan Palmin pulen, i (sportski) novinar naše redakcije…

Završene su osmine finala mundijala , a mi malo da zavirimo u prognoze onih kojima (ne)verumeo…
Novinara i pogotovo političara. Lokalnih
Tako su veći prom krugu, po grupama, ispali Velimir Rađenović (Srbija), Dušan Sunce Petrović , Njegoš Petrović i Miroslav Đorđvić („elf“), osnivač Kovinca Vještić (Egypt…tačnije, Salah)… nešto manje trauma pretreli su pokrajinski poslanik Dragan Dragić koji je stavo sve na Španiju „s pola gasa“, ali i potpisnik ovog teksta“ koji se uzdao u pordrški koju El Pibe sipa s tribina (sipa još nešto). Ništa nisu bolje proše ni demokrte čiji je favorit Mexiko osetio lucidnost (i epilpsiju) Neimara .
Uprkos izvikanim bratskim odnosim a niko od nas (a ni vas) nije staio banku na bratske- Rusiu i Croatiju! (a nije da nečemo biti podeljeni u ovoj tekmi).
Od onoh koji su prošli , sudeći po dosadašnmjim partijama vode lider Jedistvene Srbije Darko Baković i sportsko pero Kovinca Nebojša Marinović (obojica trikolori), u stopu ih slede trener Radničkog Milan Todorović, odbornik Dušan Maksimović i novinar BUSa Obrad Brca Mihajilović koji su bitcoine uložili na „karaoke“ (ne „karioke“)-
Mogu li „musavi“ preko preporođene i disciplinovane Belgije na čije su se boje kladili, prilično sigurno, zamenik predsedni opštine Zoran Zita Nikolić i lider loklnog SVMa Ilija Pirkov, videćemo.
Rešenje siže za koji dan.
I nek neko kaže da sport nije politika – bar ova lokalna 🙂

error: Content is protected !!