Remi Nove Kolonije na premijeri u Vršcu

nova kolonija

Ženski fudbalski klub Nova Kolonija na premijeri drugoligaškog karavana (severna grupa) osvojio je bod na gostovanju u Vršcu, protiv domaćeg Banata – 3:3.

Vršačka goleada imala je dva rezultatska preokreta. Domaće su povele u 11. minutu preko Tasićeve, da bi Nova Kolonija za nepunih pet minuta golovima SarePaunović (25.) i Marine Kuzmanović (29. minut) preokrenula na 2:1 u svoju korist. Mreže su potom mirovale do uvodnih minuta drugog dela, a onda su domaće u intervalu gotovo istom kao i njihove protivnice dva puta pogađale mrežu. Oba puta preko Natalije Spasić, pa je u 55. minutu Banat vodio 3:2.

Da izabranice trenera Dušana Deliblaćanina put Kovina ponesu barem bod pobrinula se Marina Kuzmanović u 73. minutu, svojim drugim golom na utakmici, ispostavilo se, za konačnih 3:3.

U debitantskom ligaškom nastupu Nova Kolonija je na teren izašla u sledećem sastavu: Violeta Manojlović, Emanuela Zujica, Tanja Trbanov, Tamara Trbanov, Sara Paunović, Dragana Radovanov, Anđela Dimitrije, Leonora Jumerović, Natalija Dovatov, Marina Kuzmanović, Marija Paunović. Rezerva: Stefana Davidović. Trener:Dušan Deliblaćanin. Predstavnik: Dragan Trbanov.

Nova Kolonija sledećeg vikenda na svom terenu dočekuje Spartak.

 

error: Content is protected !!