Rat (s) komarcima – treći čin

U ponedeljak 24.jula preduzeće Eko dez će po treći put zaprašivati komarce, naravno, ukoliko to dozvole vremenski uslovi , kaže se u saopštenju (na opštinskom sajtu) koje prenosimo u celosti:

Obaveštava se stanovništvo opštine Kovin i udruženja pčelara da će, ukoliko se steknu neophodni meteo uslovi, u ponedeljak 24. jula 2017, preduzeće „Eko-Dez“ iz Beograda obaviti tretman suzbijanja larvi komaraca na teritoriji opštine Kovin.

Suzbijanje odraslih formi komaraca uređajima sa zemlje na teritoriji svih MZ će se vršiti preparatom AQUA K-OTHRINE 20 EW (preparat na bazi deltametrina) na površini od 1500 ha sa 11 ekipa. Radovi će početi između 19 i 20h u zavisnosti od meteo uslova.

Tretman suzbijanja odraslih formi komaraca iz vazduha preparatom MOSLINK 0,8 ULV ((preprat na bazi lambdacihalotrina) će se vršiti u periodu od 19h.

Tretman odraslih formi komaraca obaviće se iz vazduha, preparatom „Moslink 0,8 ULV“ (preparat na bazi lambdacihalotrina), od 19 časova.

Koordinaciju rada sa zemlje sprovešće šef stručno operativnog tima preduzeća Eko- Dez Petar Simić uz punu saradnju sa nadzorom tretmana ispred opštine Kovin.

 

error: Content is protected !!