Radnički u Kikindi protiv ŽAK-a (nedelja, 16.30h)

Fudbaleri Radničkog gostuju u 24. kolu Vojvođanske lige Istok – ŽAKu  (nedelja, 29. april 16.30h). Dva rivala na tabeli pored Sutjeske i jednog boda, razdvaja i linija ostanka u ligi i naredne sezone, gde je naš tim iznad, a kikindsi ispod pomenute.

U prethodnom kolu, odigranom u sredu, Radnički je poražen 3:4 od Vojvodine 1928 u Kovinu, dok je ŽAK izgubio u Sutjesci 3:0.

„Idemo na tri boda. Jako verujem u svoj tim. I verujem da mora da nam se vrati za sve ove prethodne utakmice gde smo igrali jako dobro, a ostajali bez bodova (koliko Radnički nema sreće, možda, najbolje ilustruje i komentar trenera Vojvodine Guteše koji je skautirao naš tim na utakmici protiv Karađorđeva – „Ja ne znam šta se dešava… vi ste tako igrali u Karađorđevu da je trebalo da vodite 4:0 na poluvremenu, a ne da bude 1:1″ – prim.aut.).

Očekujem da dobijemo i na svežini s obzirom da se u tim vraćaju Divnić i Deliblaćanin. Dogovorili smo da uđemo rasterećeno i hrabro u utakmicu. Svesni smo da imamo kvalitet za tri boda i pobedu koja bi nam bila zalet za sredinu tabele u finišu prvenstva“ – kaže trener Radničkog Milan Todorović.

„Čeka nas veoma težak meč na gostovanju u Kikindi domaćem ŽAKu. Prioritet za oba tima su bodovi –  za opstanak.  Smatram da se mi se tu mnogo više pitamo nego oni. Kompletni smo (Deliblaćanin i Divnić se vraćaju) i spremni da nadoknadimo kiks kod kuće, protiv Vojvodine. Idemo da odigramo najbolje što umemo i da se vratimo sa 3 boda. Ekipa je spremna i raspoložena. Verujem u ekipu i verujem da ce svaki pojedinac dati svoj maksimum i da rezultat neće izostati. I da će se trener Todorović konačno sa osmehom i mirne glave vratiti kući – kaže Igor Petrić, dvostruki strelac (jednom iz slobodnjaka,, jednom sa penala) na utakmici dva rivala odigranoj u prvom delu prvenstva koju je Radnički dobio 5:0.

That will allow you to improve

An essay should be organized in several diverse ways, based on the sort of assignment affordable-papers.net that you’re searching for.

your essay writing skills and create your mission a lot simpler to finish.

error: Content is protected !!