Radnički – Radnički Sutjeska (subota, 15.30h)

Posle nedelju dana dodatnog, neplaniranog, odmora (zbog loših vremenskih uslova), nastavlja se prvenstvo u Vojvođanskoj ligi – istok. U Kovin sutra (31. mart) na megdan Radničkom stiže imenjak iz Sutjeske. Susret dva rivala koje na tabeli razdvajaju  ŽAK iz Kikinde i četiri boda zakazan je za 15.30h.

U izuzetno bitnoj utakmici za oba tima (gde je naš u nešto boljoj situaciji), pobeda je jedina zadovoljavajuća opcija, čini se, za svaku od strana. Da podsetimo, Radnički je trinaesti sa 18 bodova, dok je Sutjeska u zoni ispadanja, petnaesta, sa 14 bodova.

„Ekipa iz Sutjeske je naš tradicionalno neugodni protivnik. Prošle sezone jedan od dva poraza koji smo doživeli na našem terenu bio je upravo od njih (0:1). Reč je o iskusnoj ekipi – za respekt. Ponovo ih sa klupe predvodi Miki Gajević, znaju da igraju fudbal i stanje na tabeli nije i realan pokazatelj njihovog kvaliteta.

Za nas je ovo jako važna utakmica. Moramo maksimalno koncentrisano da uđemo u utakmicu i probamo da što pre damo gol i tako otvorimo put ka pobedi. Tri boda su nam bitna kako zbog priključka sa sredinom tabele, tako i zbog samopouzdanja jer nam sledećeg vikenda dolazi lider Vršac.

Zbog povrede u sastavu neće biti Đurđevića, dok kartone odrađuje Biculjević“ – kaže Milan Todorović trener crno-belih i poziva navijače da u što većem broju dođu na stadion i pomognu domaćem timu da stigne do šeste pobede u sezoni.

 

error: Content is protected !!