Radnički „pao“ u Perlezu u 89. minutu

Fudbaleri Radničkog bili su jako blizu osvajanju boda na teškom gostovanju u Perlezu, ali su bez istog ostali u 89. minutu.

Tada je Jovan Kozić postigao pogodak za domaći sastav, inače jedini na utakmici, za konačnih 1:0 susreta 11. kola Vojvođanske lige – Istok. Vojvodina iz Perleza je od pet odigranih utakmica na domaćem terenu slavila pobedu u četiri navrata.

Radnički, koji je na ovo gostovanje otputovao sa svega dvanaest igrača nastupio je u sastavu: Rnić, Milutinov, Divnić, Đorđević, Mađarov, Vujasinović, Kitić, Sekulić, Jakovljević, Ratković, Tajdić (k). Od 83. minuta igrao je Malešević (ušao umesto Tajdića).

Radnički je nakon ovog poraza, petog u nizu, skliznuo na poslednje (16.) mesto na tabeli. Crno-beli imaju 7 bodova, a ispred njih su tri tima sa po jednim više: Jedinstvo (Banatsko Karađorđevo), Rusanda (Melenci) i BAK (Bela Crkva).

Na tabeli vode Mladost iz Omoljice (koja je remijem na domaćem terenu protiv Jedinstva iz Vlajkovca prekinula niz od sedam pobeda za redom) i Vojvodina iz Perleza sa po 23 boda. Slede Jedinstvo sa 21, Kozara 20, Sloboda 19, Borac i Budućnost imaju po 17…

U sledećem kolu Radnički dočekuje Rusandu iz Melenaca.

error: Content is protected !!