Radnički dočekuje Unireu (subota 18h), Omladinac Jedinstvo (nedelja 15h)

Radnički

Rukometaši Radničkog dočekuju sutra (subota, 27. oktobar) od 18 sati Unireu u šestom kolu Treće lige sever (grupa istok).

Dva rivala na tabeli razdvaja Zrenjanin. Radnički je četvrti i ima šest bodova. Savladao je na domaćem terenu Jedinstvo i Dolovo II, dok je u gostima bio bolji od Vladimirovca. Gosti iz Uzdina obe pobede ostvarili su pred domaćim navijačima protiv, bar gledajući tabelu, dve najslabije ekipe u ligi – Jedinstvom i Vladimirovcem.

„Mi smo ekipa u stvaranju. Nemamo neka megalomanska očekivanja od sezone, ali, ipak u svakoj utakmici idemo na pobedu. Tako će biti i sutra. Mislim da smo bolji od sutrašnjeg rivala i da ćemo upisati dva boda“ – kaže Savica Komarica, trener crno-belih, uz poziv publici da i sutra ispuni Halu sportova u Kovinu kao i na prethodna tri susreta i pomogne mladom timu da dođe do bodova.

Komarica je govorio i o novoj upravi kluba koja je izabrana pred start prvenstva.

„Zadovoljan sam organizacijom. To su mladi momci, moji bivši igrači, koji žele da rade i zbog toga sam i odlučio da se vratim u klub i prihvatim da budem trener. Vremenom će steći i iskustvo. Zadovoljan sam osnovnim uslovima koje nam obezbeđuju. Sve ovo je dugotrajan proces i ne može preko noći“ – kaže Komarica.

Drugi predstavnik kovinske opštine u Trećoj ligi Omladinac iz Deliblata ugostiće Jedinstvo iz Bočara (nedelja, 15h). Plavo-beli ne bi trebalo da imaju većih problema pri upisu pete pobede, koja bi ih održala na liderskoj poziciji. Da podsetimo, uz Omladinac prvo mesto dele još i Dolovo II i Radnički Jaša Tomić, svi po 8 bodova, a upravo ova dva tima čine jedan od parova šestog kola (meč u Dolovu igra se u nedelju od 20h).

error: Content is protected !!