Radnički dočekuje Šimanovce na startu drugog dela prvenstva (subota, 19h)

Posle mesec i po dana pauze nastavlja se prvenstvo Druge srpske lige (grupa – sever/jug). Košarkaši Radničkog tražiće desetu pobedu protiv Šimanovaca, drugog dana februara (subota, 19h) na parketu sale Osnovne škole Đura Jakšić.

Da podsetimo, crno-beli tim posle prvog dela prvenstva deli prvo mesto sa Starom Pazovom. Oba rivala imaju po 9 pobeda i poraz. Jedinstvo iz Kačareva je na 8-2, dok Jadran iz Golubinaca ima 7 pobeda i 3 poraza i među ova četiri tima gotovo sigurno treba tražiti ekipu koja će od jeseni biti član Prve srpske lige.

Trener Radničkog Aleksandar Topalović kaže da je ekipa spremna za sutrašnji susret, da nema povređenih igrača, a da je u pauzi između dva dela prvenstva registrovan Nikola Vujković, koji je već igrao za tim iz Kovina.

Sutrašnji protivnik Radničkog ima 4 pobede i 6 poraza, a u prvom delu prvenstva u međusobnom duelu ova dva tima bilo je 80:70 za tim iz našeg grada. Odlučujuću prednost Radnički je ostvario u poslednjoj deonici koju je rešio u svoju korist 23:13.

Mujković sa 31 poenom i Papić sa 26 bili su najefikasniji u Radničkom.

Stara Pazova u nedelju gostuje Pinku. Meč trećeplasiranog Jedinstva i Dinama iz Pančeva je odložen.

error: Content is protected !!