Radnički – Dinamo (nedelja, 19h)

Šesti protivnik košarkaša Radničkog ove sezone u Drugoj srpskoj ligi sever (grupa – jug) je veliki (višedecenijski) rival Dinamo iz Pančeva. Susret u Hali sportova u Kovinu zakazan je za nedelju, 18. novembar sa početkom u 19 časova.

Oba tima zabeležila su po četiri pobede, s tim što sutrašnji gost ima poraz više od našeg tima (1:2). U prošlom kolu Radnički je bo slobodan, dok su Pančevci uz dosta muke savladali tim iz „donjeg doma“ – Šimanovce – na svom terenu – 80:79.

„U prošlom kolu su tesno, uz dosta problema, savladali Šimanovce pola koša. Mi smo dobro trenirali tokom nedelje i, naravno, daćemo sve od sebe da ostvarimo još jedan donbar rezultat pred našom publikom. Nismo pod imperativom pobede, ali u svaku utakmicu ulazimo s tom namerom. Ekipa je spremna, jedino je pod znakom pitanja Bibić koji je povredio zglob, tako da ćemo tek sutra pred utakmicu videti hoće li moći da igra“ – kaže trener košarkaša Radničkog Aleksandar Topalović.

Posle nekompletnog sedmog kola na tabeli vode Jadran i Jedinstvo sa po 5 pobeda i 2 poraza. Stara Pazova je na 5-0, dok Radnički ima 4-1, a Dinamo 4-2.

error: Content is protected !!