Prvi poraz fudbalera u pripremnom periodu

Fudbaleri Radničkog doživeli su prvi poraz na pripremama za nastavak prvenstva Vovjvođanske lige istok. Po užasnom vetru, koji je juče duvao toliko jako da je „vraćo decu iz trećeg u prvi razred“, crno-beli su poraženi od trećeligaša – požarevačkog Mladog Radnika 1:2 (1:0).

Radnički je poveo golom Mirka Divnića u 25. minutu, dok su gosti izjednačili u 47. sa penala, a potpuni preokret viđen je u 80. minutu kada je mrežu Brankovića pogodio Mladenović.

RADNIČKI: Branković, Simić, Milenković, Aleksić, Petrić, Đorđević, Simjonović, Dronjak, Milanović, Deliblaćanin, Divnić. Igrali još: Janković, Nebriga i Sekulić

MLADi RADNIK: Jovković, Markovič, Stanojević, Dimitrijević, Petković, Prodanović, Stoilović, Stojanović, Krstić, Milovanović, Muljajić. Igrali još: Savić, Stojković, Stanković, Čeprenović, Karanović, Mladenović, Vasiljević, Bojatović, Gočić, Rajčić.

Trener Todorović kaže da je zadovoljan onim što je njegova ekipa, po izuzetno teškim uslovima za igru, prikazala za ovu fazu priprema.

Da podsetimo, prvenstvo Vojvođanske lige istok nastavlja se 10. marta, a u Kovin dolazi poslednjeplasirani Polet. Radničkom su tri boda imperativ, kako za sampopouzdanje tako i za beg iz opasne zone.

error: Content is protected !!