Prva prvenstvena utakmica ženskog fudbala u Kovinu; Nova Kolonija dočekuje Spartak (subota, 16h)

nova kolonija

U prvom prvenstvenom susretu pred svojim navijačima fudbalerke Nove Kolonije dočekuju subotički Spartak II u subotu (22. septembra od 16 časova), u okviru drugog kola Druge ženske lige (grupa sever).

Dva rivala su bez pobeda nakon utakmica na otvaranju sezone. Svakako razlog da budu zadovoljnije imaju Kovinke koje su remizirale u Vršcu protiv Banata (3:3), dok je Spartak II poražen u Subotici od Stajićeva 6:1.

„I pored ubedljivog poraza od Stajićeva na startu prvenstva, subotički klub je kvalitetan rival. Naravno, ja verujem u svoj tim i verujem da možemo do pozitivnog rezultata ukoliko uđemo maksimalno skoncentrisani u utakmicu i ispoštujemo dogovor iz svlačionice. S obzirom da je ovo prva prvenstvena utakmica ženskog fudbala u Kovinu, pozvao bih publiku da se okupi u što većem broju i bude curama, sutra od 16 sati, vetar u leđa“ – kaže Dušan Deliblaćanin trener Nove Kolonije.

„Čule smo da su naše protivnice uigrana ekipa koja dugo igra zajedno. Tokom cele nedelje smo radile jako dobro na treninzima, u isto takvoj atmosferi. Nadam se da ako sutra sve budemo na visini zadatka možemo do pozitivnog rezultata“ – kaže Tamara Trbanov, kapiten ekipe, uz poziv navijačima da dođu i podrže plavo-bele.

U severnoj grupi Druge ženske lige takmiči se i dubovačko Jedinstvo koje gostuje Stajićevu.

error: Content is protected !!