Prva B liga: Bavanište – Futog (subota, 18h)

Odbojkaši Bavaništa prvu pobedu u novom prvenstvu Prve B lige pokušaće da zabeleže u trećem kolu kada im u goste (subota, 17. oktobar, 18h) dolazi ekipa Futoga.

„U goste nam dolazi jedna veoma dobra ekipa. Ista kao prošle godine. Isti tim protiv kojeg smo odigrali onaj meč u drugom delu prvenstva u Kovinu kada smo izgubili 3:1, uz dva horor seta koja su pripala njima – 33:31 i 29:27.

Videćemo koliko možemo sutra. U sastav nam se vraća iskusni Marković koji puno znači za našu igru, protiv Mladenovca je presedeo na klupi zbog povrede. Ove nedelje je imao tri treninga.  Mi polako sklapamo kockice i dižemo formu, pred mečeve od posebnog značaja za nas – Kuršumliju, Aranđelovac i Bečej„, kaže za naš sajt trener Bavaništa Goran Rakočević i dodaje da je novi član sastava postao Kocić (tehničar, 2000. godište) pristigao iz beogradske Rode.

Bavanište je prethodna dva meča izgubilo na gostovanjima od Užica i Mladenovca, dok je Futog bio bolji od Bečeja i Užica, oba puta 3:2.

Bavanište i Futog su od sezone 2012/13. do prošle odigrali osam prvenstvenih utakmica. Rezultat je nerešen 4:4, a u svakoj sezoni kada su se sastajali  isti tim je nosio pobedu u oba susreta. Prošlog prvenstva to je bio Futog – 3:1 kod kuće i 3:1 u Kovinu u utakmici koja je završena nekih pola sata pre nego je proglašeno vanredno stanje zbog pandemije virusa korona.

Zbog pandemije korona virusa utakmica se igra bez prisustva publike.

error: Content is protected !!