„Priče ispod ćebeta letećeg kreveta“ – u utorak u Centru za kulturu

U utorak, 4. septembra, s početkom od 20 h u
Galeriji Centra za kulturu Vam predstavljamo:

Audio performans / prostornu instalaciju
Jelene Paligorić Sinkević i Andreja Sinkevića

„Priče ispod ćebeta letećeg kreveta“

Autori projekta su umetnici Jelena Paligorić Sinkević i Andrej Sinkević koji ovim umetničkim projektom „Priče ispod ćebeta letećeg kreveta“ imaju za cilj buđenje svesti koliko je razvijanje mašte dece, podjednako važno kao i razvijanje mašte roditelja.

Ovaj multidisciplinarni projekat zamišljen je kao jedno od mogućih rešenja u razvijanju čitanja i slušanja kod dece na savremen način, kao i upoznavanje najmlađih sa mogućnostima koje imaju savremena umetnost i galerijski prostor. Pet priča u trajanju od deset minuta biće emitovane sa zvučnika, a svi posetioci izložbe na svoje mobilne telefone ili elektronske uređaje dobiće svih pet audio priča koje će nakon izložbe moći da puštaju svojoj deci.
„Priče ispod ćebeta letećeg kreveta“ koristiće u svojoj realizaciji različite efekte i tako praviti svojevrsnu zvučnu kulisu.

Za vreme trajanja izložbe autori će posetiocima omogućiti radionicu slušanja i različitih tehnika koje se mogu upotrebljavati za poboljšanje slušanja u trajanju od sat vremena.
Termin ove radionice je u subotu, 8. septembra u 12.00 h u Galeriji Centra za kulturu Kovin, a dobrodošli su svi roditelji sa decom bez obzira na uzrast.

Centar za kulturu Kovin

error: Content is protected !!