Policijski čas od petka (17h) do ponedeljka (5h)

Policijski čas ovog vikenda počeće od petka u 17 sati i trajaće do ponedeljka u 5 sati (ujutru), potrvrđeno je Tanjugu u Vladi Srbije.

Penzioneri će moći da idu u kupovinu u petak od 4 do 7 sati (ujutru).

Prema najnovijim informacijama, u Srbiji su u poslednja 24 sata  registrovana nova 219 slučaja zaraženih koronavirusom, pa ukupan broj zaraženih u našoj zemlji sada iznosi 2.666. Nažalost ukupan broj preminulih od kovida-19 sada je 65, s obzirom da su zabeležena još 4 smrtna slučaja.

U kovinskoj opštini virusom covid-19 (i dalje) je zaražena jedna osoba što je danas u uključenju u Jutarnji program RTS-a potvrdio i reporter iz Pančeva, čitajući podatke na nivou Južnog Banata, dok je broj osoba koje se nalaze u samoizolaciji prema statistici sajta covid19.rs – 134.

Sajt epančevo prenosi da je u opštinama Južnog Banata ukupno zaraženo 66 osoba (Pančevo 33, Vršac 22, Alibunar 3, Bela Crkva 4, Plandište 1, Kovin 1, Kovačica 2, Opovo 0), dok je prema istom izvoru u Kovačici jedna osoba preminula od posledica korona virusa.

„Radi se o osobi od 75 godina starosti koja je imala izvesna hronična oboljenja. Novih 50 ljudi je izolovano i za sada nemaju nikakve simptome. Naši lekari to danonoćno prate. Policija obilazi sve u izolaciji, rekao je Milan Garašević, komandant Štaba za vanredne situacije opštine Kovačica za sajt epančevo.

error: Content is protected !!