Poklon gradu koji volim 2: Svečano otvoren Košarkaški kamp „Kovin 2019“ (FOTO GALERIJA)

Košarkaški kamp „Kovin 2019“ svečano je otvoren večeras u 19 sati na terenu u dvorištu „Đura Jakšić“ škole. U prelepom ambijentu i sjajnoj atmosferi uz prisustvo košarkaških legendi Kovina, bivših i sadašnjih igrača, sportskih radnika i brojne publike, kamp su sa po dva poena simbolično „pustili u pogon“ naša sugrađanka Marina Marković, košarkašica nemačkog Kelterna i Uroš Luković, košarkaš Mornara iz Bara.

Nakon toga goste su pozdravili i upoznali sa planom rada Kampa, Marko Popadić i Branko Jereminov.

U izjavi za naš portal rekli su sledeće:

„Nastavljamo tamo gde smo stali prošle godine uz želju da to podignemo na malo viši nivo. Obećavamo dobar i kvalitetan rad u najmanju ruku kao i na premijernom izdanju kampa. Kamperi će biti podeljeni u tri grupe i treniraće svakodnevno. Glavni deo treninga biće posvećen individualnoj tehnici i taktici kako bi kao mladi igrači  što više napredovali u pauzi između dva prvenstva. Radićemo na tehnici, driblingu, dodavanju, šutu i odbrani. Maksimalno ćemo se posvetiti ovim elementima i tražiti da ih polaznici što pravilnije izvode uz veliki broj raznolikih vežbi.

Na svaka tri dana u planu su takmičenja na kojima bi akcenat bio na onom što smo prošli prethodnih dana. Kamp bi kao i prošle godine zatvorili Revijalnim večem uz jednu takmičarsku utakmicu i brojne igre, najbolji trojkaš, penaldžija, 1na1… videćemo još“ –  uz posebnu zahvalnost trenerima Košarkaškog kluba Radnički Vladimiru Cvetkoviću, Novici Stojanoviću, Goranu Jeremiću i Majdi Močnik Đorđević iz Ženskog košarkaškog kluba Kovin koji su prepoznali i podržali ovu ideju.

Uskoro na sajtu kovinac.rs intervjui sa Marinom Marković i Urošem Lukovićem. 

Delić atmosfere, prenosimo u galeriji:

[gdgallery_gallery id_gallery=“4″]

 

Čitajte još na Kovinac.com