Poklon gradu koji volim 2: Svečano otvaranje kampa „Kovin 2019“ večeras u 19h, specijalni gosti Marina Marković i Uroš Luković

Svečano otvaranje košarkaškog kampa „Kovin 2019“ zakazano je za večeras, subota 29. jun od 19 sati.

„Nastavljamo tamo gde smo stali prošle godine uz želju da to podignemo na malo viši nivo. Obećavamo dobar i kvalitetan rad u najmanju ruku kao i na premijernom izdanju kampa. Kamperi će biti podeljeni u tri grupe i treniraće svakodnevno“ – poručuju Marko Popadić i Branko Jereminov, naši sugrađani, poznati košarkaši van granica Srbije i idejni tvorci kampa.

Specijalni gosti na otvaranju biće Marina Marković i Uroš Luković.

Marina Marković, naša sugrađanka, igračica je nemačkog Gruner Stern Kelterna. Za reprezentaciju Srbije nastupala je na Svetskom prvenstvu 2014. godine u Turskoj kada je naš nacionalni tim zauzeo osmo mesto. Tokom karijere igrala je još i za: Hemofarm, Kovin, Radivoj Korać, Mladi Krajišnik, Šumadiju, Lion, Gerniku (Španija), Taleres (Argentina).

Uroš Luković je košarkaš Mornara iz Bara, visok je 216cm i igra na poziciji centra. Tokom karijere nastupao je još i za: FMP, Radnički Basket, Monte Ducay Olivar, Kumanovo, Tartu Ülikool/Rock, Kožuv, MZT Skoplje i Partizan.

Marko Popadić i Branko Jereminov idejni tvorci košarkaškog kampa u Kovinu

Da podsetimo, kamperi su podeljeni u tri grupe i treniraju svakodnevno po slededećem rasporedu na terenu Đurine škole:

Skola košarke 8-9.30,

Mlađi pioniri i pioniri 9. 30h-11h,

Kadeti i juniori 20-21.30h.

U slučaju lošeg vremena kamp se seli u salu gimnazije „Branko Radičević“, a svi koji su zainteresovani mogu da dođu i pogledaju treninge.

error: Content is protected !!