Pink domaćin Dobrovoljcima u Kovinu (subota, 18h)

Košarkaši Radničkog biće formalni gosti Pinku u utakmici 16. kola Druge srpske lige (grupa – sever/jug) koja je na programu sutra (2. mart) od 18 časova u hali Osnovne škole „Đura Jakšić“.

Radnički je u prošlom kolu izgubio od Jadrana u Kovinu 92:99, tako da se situacija u vrhu dodatno zakomplikovala. Naš tim je i dalje prvi sa 12 pobeda, po 11 su upisali pomenuti Jadran i Stara Pazova (uz to imaju i utakmicu manje), dok je četvrto Jedinstvo iz Kačareva na 10-4.

Pink je poražen u Šimanovcima 73:63 i do sada je pobedio u 4 od 14 utakmica, tako da je bolje plasiran samo od Partizana i Mladosti.

„Kompletni smo pred sutrašnju utakmicu. Mnogo nam je važna kako bi povratili samopouzdanje posle neplaniranog poraza od Jadrana u Kovinu u prošlom kolu, kao i zbog utakmica koje nas čekaju u narednom periodu. Moramo, zaista, maksimnalno ozbiljno da je shvatimo, jer smo u narednom kolu slobodni, a potom imamo dva izuzetno teška gostovanja Dinamu u Pančevu i Staroj Pazovi (između ta dva je meč protiv Mladosti iz Omoljice u Kovinu)“ – kaže Aleksandar Topalović trener košarkaša Radničkog.

U prvom delu prvenstva Radnički je ubedljivo slavio pobedu u Kovinu – 116:92.

error: Content is protected !!