Partizan protiv imenjaka i lidera iz Uljme (nedelja, 15h)

Jedanaesto kolo Prve Južnobanatske lige, popularne Primere, donosi sutra (nedelja, 21. oktobar, 15h) veliki derbi u kojem se sastaju dve prvoplairane ekipe na tabeli. Dva Partizana. Domaći iz Uljme i gostujući iz Gaja.

Od šestog do devetog kola sutrašnji domaćin održavao je prednost od pet poena, da bi minulog vikenda porazom u Potpornju (1:0) i trijumfovom Gajčana nad Jabukom 3:2, ova prednost postala dostižna svega jednom pobedom (sada je dva boda – 25:23).

„Po onome što tabela trenutno pokazuje, sutra nas očekuje duel sa najozbiljnijim protivnikom. Očekujem jednu tvrdu i kvalitetnu utakmicu, a ujedno i gostovanje na kojem možemo da izmerimo i vidimo gde smo i šta smo u ovom trenutku. Verujem da ćemo biti pravi, kao s početka prvenstva, da ćemo svi dati maksimum i iskoristiti šanse na vreme“ – kaže Igor Petrić, fudbaler Partizana iz Gaja, koji je još rekao da je u ekipi veoma dobra atmosfera.

U timu Partizana iz Gaja neće biti Milana „Cipi“ Simulja zbog četiri žuta kartona.

Pravdu u Uljmi deliće:
SUDIJA : Sarka Marjan-Vršac 1. POM.SUDIJA : Jokić Ivan-Vršac 2. POM.SUDIJA : Jevtić Aleksa-Vršac DELEGAT : Tešić Saša -Vršac.

Ono što je sigurno i posle sutrašnjeg duela dve prvoplasirane ekipe na tabeli je da se ime lidera lige neće promeniti. Da li i mesto iz kojeg dolazi (Uljma ili Gaj) ostaje da sačekamo (i zvanično) koji minut posle 16.45h.

error: Content is protected !!