„Parni valjak“ čuva tron, na Ellandu 7+

Ubedljivom pobedom (4:0) na domaćem terenu protiv Budućnosti iz Banatskog Brestovca Partizan iz Gaja zadržao je lidersku poziciju na tabeli Južnobanatske Segunde i uvećao bodovnu razliku u odnosu na prvog pratioca (sada je to Stari Tamiš) na četiri boda. Strelci za crno-bele bili su Nikola Obradović (3) i Igor Andrejić (1), koji su na ravne časti (po sedam) podelili 14 zajedničkih golova, od 20 Partizana do sada.

Da podsetimo, popularni „Parni valjak“ remizirao je na otvaranju sezone protiv Jedinstva u Dubovcu 3:3, a posle toga je, u nizu koji još uvek traje, spojio 6 pobeda uz 17 datih i jedan primljeni gol.

Put ka vrhu krči i Kolonija. Drugom uzastopnom (i ubedljivom pobedom na svom terenu) – posle Starog Tamiša (4:1), dve lopte više našle su se u mreži Jedinstva – a slali su ih – Pajčin (2), Prodanić, Kostić (na slici, sa saigračem Golubovićem), Dragić i Bižić. Kolonija ima 13 bodova, isto koliko i Omladinac iz Deliblata koji je dobio Borac iz Pločice 4:0.

Proleter iz Mramorka i Dolovo – remizirali su 2:2, dok je Bavanište doživelo još jedan ubedljiv poraz, ovoga puta od Starog Tamiša kod kuće 6:0.

Poslednja četiri mesta drže timovi iz naše opštine. Borac Pločica 6, Jedinstvo Dubovac 5, Proleter Mramorak 4 i BSK Bavanište 3 boda.

Čitajte još na Kovinac.com