Opštinski kup u fudbalu: Radnički, Proleter, Jedinstvo i Borac među četiri

Utakmicom između BSK-a i Radničkog koja je pripala kovinskom sastavu rezultatom 5:3, a odigrana u sredu (11. septembra) u Bavaništu, kompletirana je prva runda (četvrtfinale) Opštinskog kupa.

Posle 11. minuta igre, uz efikasnost na kojoj bi pozavideli i strelci iz Norveške druge lige, semafor je beležio čak četiri gola raspodeljena na ravne časti.

Darko Simić je pogodio u prvom minutu, a Đorđe Radenković u osmom za Radnički, dok su Stojanović i Stošić u 10. i 11. minutu bili strelci za BSK.

Novu promenu rezultata izdejstvovao je Vulićević u 27. minutu, a na 4:2 za crno-bele povisio je svojim drugim golom Radenković u 67. minutu.

Do kraja susreta rezultat je pretrpeo još dve korekcije, najpre posle pogotka domaćih (Trifkanović) u 80. minutu, dok je Deliblaćanin bio strelac za Radnički u 88. minutu za konačnih 5:3.

Da podsetimo, Proleter iz Mramorka je ubedljivo u Deliblatu savladao domaći Omladinac 4:0 golovima Dumića, Ignjatovića, Miuce i Stojanovića. Ovaj susret je odigran 25. avgusta, a pobednici ova dve utakmice čine i jedan polufinalni par.

U drugom polufinalu sastaju se Jedinstvo iz Dubovca (koje je službenim rezultatom pobedilo Koloniju) i Borac iz Pločice (koji je dalje prošao takođe službenim rezultatom,  a protivnik mu je bio Partizan iz Gaja).

 

error: Content is protected !!