Opštinski kup ponovo u vitrini Partizana

Fudbaleri Partizana iz Gaja pobednici su Opštinskog kupa za 2018. godinu. U reprizi prošlogodišnjeg finala oni su danas (19. septembar) u Kovinu na Stadionu Radničkog još jednom bili bolji od Proletera iz Mramorka – 4:2 (lane su do pehara stigli posle boljeg izvođenja penala 9:8, bez golova bilo u regularnom toku).

Mramorčani su poveli u 38. minutu preko Stefana Mistora što je ujedno bio i jedini gol u prvom poluvremenu. „Parnom valjku“ je za preokret trebalo nepunih sedam minuta u drugom delu. Bojan Tajdić je pogodio za 1:1 u 58. minutu, dok je vođstvo ekipi iz Gaja doneo Miroslav Jonović u 64. Isti igrač je pogodio mrežu Anđelkovića i u 70. minutu za 3:1.

Svojim, takođe, drugim golom Stefan Mistor je vratio rezultatsku neizvesnost u 78. minutu kada je smanjio na 3:2, da bi istu otklonio 120 sekundi pre kraja „rezervista“  Marko Tamburić (u debitantskom nastupu za seniorski sastav, momak rođen 2001. godine) golom koji je vratio plus dva na konto Gajčana.

PARTIZAN: Šuša, Filipović, Grujić, Jevtić, Petrić, Sočanac, Simulj, Čolak, Tajdić, Andrejić, Jonović. Klupa: Ardeljan, Stojanović, Tamburic

PROLETER: Anđelković, Radović, Savić, Cvetković, Jekić, Nistor, Miuca Mihajlo, Dumić, Bundra, Prelić, Milosavljev. Klupa: Miuca Miroslav, Čolak.

U takmičenju su učestvovali svi opštinski klubovi sa izuzetkom Radničkog iz Kovina, koji se kao član Vojvođanske lige, takmičenju priključuje u narednom kolu.

 

error: Content is protected !!