Opštinski kup: Jedinstvo u finalu, za pehar protiv Kolonije ili BSK-a

Fudbaleri dubovačkog Jedinstva prvi su finalisti Opštinskog kupa u fudbalu. Oni su u polufinalu u Dubovcu posle penal ruleta izbacili Proleter koji je u poslednje dve sezone osvajao pehar namenjen pobedniku ovog takmičenja.

Susret u popularnoj Tvrđavi završen je rezultatom 1:1 nakon što su Miloš Đorđević (1:o za Jedinstvo) i Igor Petrić (1:1) pogađali mreže protivničkih golmana tokom 90 minuta.

Nakon toga krenula je igra živaca sa „kreča“, a pobednik je rešen posle šest serija tokom kojih je viđen samo jedan promašaj. Za Jedinstvo su pogađači, tri puta Đorđevići (Stefan, Miloš i Stojan), potom Maričić, pa Nenadov i na kraju Vladimir Milutinov.

Jedinstvo je nastupilo u sastavu: Menjhart, Nikola Milutinov, Vučetić, Stefan Đorđević, Maričić, Miloš Đorđević, Stojan Đorđević, Kerčulj, Nenado, Ilić i Milosavljev. Igrali još: Vladimir Milutinov, Stanković. Drugi golman: Sekač.

Istog dana (sreda, 15. septembar) trebalo je da bude odigran i meč na Ellandu između Kolonije i Borca, ali kako se gosti iz Pločice nisu pojavili kovinski plavo-beli su službenim rezultatom dobili susret (3:0) i zakazali duel sa BSK-om (još uvek nije poznato ko će biti domaćin ovog polufinala).

Bolji iz duela Kolonije i BSK-a igraće sa Jedinstvom u finalu.

error: Content is protected !!