Omladinac čeka Zrenjanince, Radnički Dolovo 2

Omladinac, jedan od dva neporažena tima (sa maksimalnim učinkom) Treće lige (sever), dočekuje u četvrtom kolu Zrenjanin u Deliblatu – u subotu , 13. oktobra od 18 časova.

Deliblatski palvo-beli do sada su savladali – na startu prvenstva – Vladimirovac (28:15), zatim Unireu (33:24) i Radnički iz Kovina minulog vikenda (26:22).

Zrenjaninci imaju jednu pobedu i dva poraza, ali je u sva tri susreta rezultat bio „tesan“. U porazima od Dolova 2 u gostima  (30:27) i Uniree (31:29), kao i u pobedi na domaćem terenu protiv Jaše Tomić (27:26).

Radnički posle Deliblata čeka još jedan izuzetno težak meč pred domaćom puublikom – nedelja, 18h – kada je zakazan duel sa Dolovom 2.

Crno-beli su tokom nedelje poraženi u Kupu od Crepaje 26:22, a kad gube, kao da su se pretplatili na ovaj rezultat s obzirom da je uz ovaj skor i okončan opštinski derbi sa Deliblatom u prošlom kolu Treće lige.

Dolovo 2, je iskusna ekipa,uglavnom veterana ovog sporta, a predvodi je na parketu, kovinskoj publici dobro poznati – Bojan „Raša“ Đorđević.

Dolovci su savladali do sada: Zrenjanin 30:27, Jedinstvo Bočar 32:25 i Vladimirovac 43:21.

U prva dva susreta prvenstva Radnički je bio bolji od Jedinstva i Vladimirovca i sa 4 boda zauzima treće mesto na tabeli.

error: Content is protected !!