Odbojkaši Bavaništa startuju iz Prokuplja (subota, 19h)

Odbojkaši Bavaništa u borbu za bodove u novoj sezoni kreću poslednjeg vikenda oktobra. Prva stanica u karavanu Prve B lige tima trenera Gorana Rakočevića je Prokuplje i domaći Topličanin. Početak susreta zakazan je za subotu, 26. oktobar u 19 sati.

Topličanin je novajlija u ligi, a prethodnu sezonu završio je kao šampion Druge lige – istok uz 14 pobeda u isto toliko susreta.

„Po svemu sudeći pred nama je još jedna izuzetno zanimljiva sezona u Prvoj B ligi. Prema informacijama koje imamo gotovo sve ekipe su se pojačale u odnosu na prošlu sezonu. Topličanin je novajlija u ligi kažu da imaju dva srednjka, oba preko dva metra i primača koji je pristigao iz Niša i koji su udarne igle ekipe. I pored toga mi idemo na pobedu.

U odnosu na prošlu sezonu u ekipi više nema Simića koji je otišao u Topolu, dok je Rakita prešao u Borac iz Starčeva. Novajlije su primač Đorđe Kovačić, srednjak Marko Stanojlović, dizač Petar Delčev, libero Damir Mujtajbašić, dok je dres Bavaništa ponovo obukao srednjak Nikola Ivković, koji je 1998.  godište i koji se vraća u ekipu posle dve godine pauze „, kaže Goran Rakočević, strateg ekipe Bavaništa i dodaje da u sastavu  narednih mesec dana zbog povrede neće biti Tomanića. 

Uz ova dva tima u ligi će se takmičiti još i: Dubočica (Leskovac), Futog, Užice, Karađorđe (Topola), Loznica, Borac (Paraćin), Kosovska Mitrovica i Banat (Vršac).

error: Content is protected !!