(Nova) Kolonija uz rame Moskvi

Fudbalerke Nove Kolonije odigrale su danas (nedelja, 7. oktobar) nerešeno 3:3 protiv Moskve u 4. kolu Druge ženske lige sever.

Svih šest golova postignuto je u drugom poluvremenu, a tim trenera Dušana Deliblaćanina u dva navrata stizao je rezultatski deficit, najpe 0:1, a potom i 1:3.

Gošće je u 48. minutu u vođstvo dovela Tamara Perlinac, a svega dva minuta kasnije izjednačila je sa penala Marina Kuzmanović.

300 sekundi  kasnije semafor je beležio dva viška na kontu gostujuće ekipe iz Novog Sada. Prvo je još jednom Perlinac pogodila, ovoga puta iz slobodnog udarca (54. minut), a potom i Nataša ilić koja je dobro ispratila akciju svog tima i samo podmetnula nogu da loptu ubačenu sa leve strane sprovede u mrežu (55. minut).

Koloniju je na minus jedan u 66. minuta vratila Milica Maksimović koja se najbolje snašla u šesnaestercu posle velike gužve nakon kornera sa desne strane.

Konačan rezultat postavila je u 70. minutu Natalija Dovatov udarcem glavom negde u visini prve stative, još jednom posle kornera (ovaj put sa leve strane) koji je, takođe,  izvela Marina Kuzmanović.

KOLONIJA: Manojlović, Žujica, Trbanov Tanja, Maksimović, Trbanov Tamara, Dimitrije, Radovanov, Rašeta, Jumerović, Dovatov, Kuzmanović. Klupa: Ivačković. Trener: Deliblaćanin.

Kolonije ima dva boda iz tri susreta (dve nerešene i poraz), a u sledećem kolu gostuje Stajićevu.

error: Content is protected !!