Nenad Zafirović od sutra u igračkoj „penziji“ – Oproštaj kapitena posle 18 sezona u kovinskoj košarci (petak, 19h)

Revijalnom utakmicom u Hali sportova u Kovinu (petak, 17. maj 19h) Nenad Zafirović oprostiće se od aktivnog igranja košarke. Kapitena će u igračku „penziju“ (uz verujemo pune tribine) na parketu ispratiti i aktuelni sastav kovinskog kluba kao i veliki broj igrača sa kojima je Zafirović igrao tokom karijere: Darko Rnić, Branko Jereminov, Marko Popadić, Aleksandar Saša Čaksi Nikolić, Bojan Stanojević, Miloš Milošev, Đorđe Jakovljević, Milan Antić, braća Grujević, Petar Šparović, Ivan Babić, Ognjen Pantović, Miša Dobričan, Vanja Ermenc, Novica Stojanović, Ivan Lazović i Miloš Kojić. 

Zafirović je karijeru počeo 1991. godine kod trenera Žarka Rodića, dok je u prvom timu je debitovao kod Zorana Todorovića. Uz pauzu od 2000. do 2003. godine i sezonu u Pančevu, recke u rubrici – „provedene sezone u seniorskom sastavu kovinske košrarke“ (što u KK Kovinu, što u Radničkom)  dostigle su – tačno – „punoletstvo“ – 18.

„Krivo mi je što se ova priča završava. Volim košarku puno, ali jednostavno telo više ne može da prati napore“ – kaže Zafirović, koji je jednom biran i za sportistu godine u seniorskoj konkurenciji u našoj opštini.

It’d be a good idea reddit essay help to ask your professors when they recommend any specific essay authors.

error: Content is protected !!