Nasvidenje Šenčur, dober dan Terme Olimia

Marko Popadić, košarkaš i naš sugrađanin, od pre nekoliko dana ima novi klub. Država u kojoj igra i dalje je ista (Slovenija), ali je plavo-žuti dres Šenčura zamenio plavim Terme Olimie.

„Imao sam opciju da se vratim i ponovom zaigram Prvu ligu u  Srbiji. Međutim, trener i uprava KK Terme Olimie su bili konkretni i direktni. Brzo smo se dogovorili oko uslova. Klub je odlično organozovan i to je takođe jedan od razloga zbog kojih sam se odlučio za njih. Očekujem sezonu bez povreda i korone i verujem da ćemo ostvariti zacrtani cilj.

Bilo je dosta dobrih utakmica u plavo-žutom dresu. Svaka pobeda i poraz su bili specifični na svoj način. Lepe dve sezone sam proveo u Šenčuru kome želim puno uspeha od srca“, kaže Popadić za naš sajt.

Marko Popadić je, da posetimo,  je rođen pretposlednjeg dana avgusta 1989. godine, visok je 192cm i igra na poziciji beka. Tokom karijere nastupao je za beogradsku Crvenu zvezdu, smederevsku Vizuru, špansku Cimagu, Tamiš Petrohemiju iz Pančeva, grčki  Arkadikos, te mađarske Kormend i Peč.

(foto: privatna arhiva Marko Popadić)

error: Content is protected !!