Mozzart talija crno-belih

Sportska oprema koju je kompanija Mozzart u akciji „Novi dresovi za nove šampione“ poklonila Fudbalskom klubu Radnički pokazala se taličnom po tim iz Kovina koji je u prvom nastupu u novoj garnituri ubedljivo savladao (7:2) ekipu iz Sutjeske u prvenstvenoj utakmici Vojvođanske lige – Istok.

„Akcijom – Novi dresovi za nove šampione  Mozzart se trudi da usmerava mlade ka sportu i motiviše ih da se usavršavaju i postižu bolje rezultate.

Kompanija Mozzart je do sada u okviru akcije Novi dresovi za nove šampione obukla više od hiljadu sportista iz cele Srbije. Akcija je pokrenuta kako bi se podržali mali, lokalni klubovi, ali i neprofitni sportovi i talenti. Na ovaj način kompanija MOZZART pokazuje zahvalnost zajednici i sportu koji nam je doneo toliko radosti. Verujemo da ovakav vid donacije pomaže klubovima u ostvarivanju najboljih rezultata.

U Kovinu smo dodelili dve garniture dresova Fudbalskom klubu Radnički koji je osnovan 1904. godine i jedan je od najstarijih u Vojvodini. Ovu priliku smo iskoristili i za promociju novih igara Lucky G2, G3/4/5, uz dodelu vaučera za aparate“ – kaže Milica Varaklić asistent podregiona Smederevo, kompanije Mozzart, za naš sajt.

Podršku sportu i zdravom načinu života kompanija Mozzart pruža i kroz akciju “100 terena za jednu igru”, u okviru koje obnavlja napuštene terene (do sada je obnovljeno 56, a jedan od njih je i košarkaški u Kovinu – „Iza suda“).  Ovu društveno odgovornu akciju, kako naglašavaju iz kompanije Mozzart, „sa velikom radošću nastavljamo već narednog meseca“.

„Kompanija Mozzart bila je naša talija s obzirom da smo pobedili u prvoj utakmici u novoj opremi. Iskoristio bih priliku da se još jednom zahvalim kompaniji Mozzart jer je prepoznala naš rad i trud i donirala nam dve garniture opreme u trenutku kada nam je to neophodno. Drago nam je što su u nama prepoznali partnera za promociju sporta i nadam se da će saradnja biti dugoročna i na obostrano zadovoljstvo. Trudićemo se da kompaniju Mozzart i naš klub u budućnosti prikažemo u najboljem mogućem svetlu.

Nadam se da će ovo biti primer lokalnim kompanijama da se priključe akciji pomoći, jer svi zajedno treba da pomognemo klubu koji je jedan od sportskih brendova  Kovina“ – kaže Milan Todorović trener FK Radnički iz Kovina.

error: Content is protected !!