Mini kopu Letnja liga u Bavaništu i 100 hiljada dinara

Fudbaleri Mini kopa pobednici su 41. Letnje lige u malom fudbalu koja je večeras (8. jul) završena u Bavaništu. Do koverte sa 100 hiljada dinara i pehara namenjenom pobedniku stigli su nakon pobede nad Nina barom rezultatom 5:3.

Na prvi gol čekalo se do 15. minuta. Loptu koja je sa leve strane terena prešla na desnu posle jednog dodavanja Kitić je sa mesta, odakle je već pogađao na ovom turniru, iskosa sa desne strane van linije 9 metara, spakovao „bubamaru“ u mrežu rivala za 1:0.

Samo minut kasnije Pešterac je duplirao prednost Mini kopa.

U 18. minutu moglo je da bude 3:0, ali je Maoduš pogodio prečku, a potom odbitak poslao pored desne stative u gol-aut.

Rezultatsku neizvesnost u meč vratio je Marinkov u 29. minutu kada je pogodio iz neposredne blizine za 2:1, a aplauz publike nakon ovog gola pokazao je da su velikom većinom na strani Nina bara.

Ipak, svega šezdesetak sekundi kasnije Min kop je imao ponovo „plus dva“. Pešterac je „ukrao“ loptu poslednjem čoveku u liniji Nina bara koji je bio negde na centru, povukao loptu do šesterca gde je „biciklicom“ napravio prostor da ubaci loptu u gol posle šuta na dva metra od desne stative.

U 25. minutu bilo je 4:1 nakon što se u strelce upisao Milan Ilić (FK Proleter Mramorak) posle odličnog prodora Kitića, pa je prvopomenutom ostalo samo da podmetne nogu i spoji loptu sa golom.

Na četiri minuta pre kraja Nina Bar je smanjio na 4:2 golom Dobrosavljevića. Igrač Nina bara je dugo tražio poziciju za šut, a posle „prozivke“ golmana Aranđelovića „pusti ga, ne zna“ demantovao ga je tako što je spakovao loptu u donji levi ugao gola Mini kopa.

Na 100 sekundi pre kraja Savkov je pogodio za 5:2, dok je konačan rezultat (5:3) postavio Petrov.

Treće mesto je pripalo ekipi Physio GYM koja je savladala Džokere 6:2.

Najbolji igrač turnira je Aleksa Dobrosavljević iz Nina bara, kao i golman Vladimir Ilić, dok je strelac Dušan Roki Deliblaćanin iz Mini kopa.

Prva nagrada je 100 hiljada dinara, druga 40, a treća 10.

Čitajte još na Kovinac.com